5x tips voor een zomer dames huispak

5x tips voor een zomer dames huispak

Veel vrouwen denken dat er alleen huispakken voor de winter zijn. Dit komt omdat huispakken geassocieerd worden met warme, zachte kledingstukken. Niets is minder waar! Ook voor de lente en zomer zijn er heerlijk huispakken. Niet onbelangrijk, want ook dan speelt een groot deel van ons leven zich in huis af. Lounge We Are geeft je 5 tips voor het ideale lente of zomer huispak.

1. Materiaal Samenstelling

Allereerst is het van belang om goed te kijken naar de materiaalsamenstelling. Een fijn zomers huispak wordt gemaakt doordat materialen ademend, licht en natuurlijk lekker zacht zijn. Fijne materiaalsoorten die voldoen aan deze kenmerken zijn linnen, mousseline, katoen, zijde en viscose.

2. Comfotabele Pasvorm

In de basis worden huispakken gedragen om in tot rust te komen. Internationaal worden huispakken vaak bestempeld als 'loungewear'. Kleding om lekker in te loungen / chillen. Het belangrijkste aan een huispak is dus dat kledingset lekker zit. Een comfortabele pasvorm voor de lente / zomer is wat ruimer, zodat de kleding doorlucht.

3. Co-ord Sets

Huispakken zijn een breed begrip. Onder huispakken of loungewear mogen ook verschillende co-ord sets vallen. Co-ord sets zijn losse matching kledingstukken. Deze sets worden steeds populairder omdat naast dat de sets goed zitten, je er ook nog eens mooi uitziet. Voor de lente en zomer zijn de meeste co-ord sets korte sets met bijvoorbeeld een korte broek en een shirt of blouse met korte mouwen.

4. Kleurrijk 

Het is natuurlijk niet alleen het innerlijk wat de klok slaat. Het oog wil ook wat! In de lente en zomer mogen de kleuren weer uit de kast gehaald worden. De wolken verdwijnen, het zonnetje schijnt en de bloemen komen uit hun winterslaap. Zo werkt het eigenlijk ook met de garderobe. De modekleuren voor 2024 zijn: 

- Lichtblauw en azuurblauw. Toepasselijk bij de lucht en de zee op je vakantiebestemming!

- Zachtgeel en -oranje. Ook met Koningsdag en de naderende sportzomer geen overbodige luxe.

- Pistachegroen. Ook een zachtere kleur, maar toch zeker wel om zomers in voor de dag te komen!

Wil jij nog meer kleur uitstralen deze zomer? Hoe leuk is het om een sieraad toe te voegen aan je huispak? Bekijk zeker eens de collectie van Philly's Jewels: ze heeft geweldige kleurrijke sieraden die je comfortabel en stijlvol bij je huispak kan dragen.

5. Blouse set

Een blouse heeft vele voordelen die van pas komen, wanneer de temperaturen wat hoger worden. Een blouse lucht door, doordat tussen de knoopjes gaten vallen. Je kunt gemakkelijk een knoopje extra open doen én een blouse heeft altijd een stijlvolle uitstraling. Wat ons betreft hét perfecte kledingsstuk dat lekker zit en waarin je er goed uitziet!

 

Onze comfortabele loungewear blouse sets brengen eigenlijk al deze tips samen. Fijne materialen, comfortabel, matching én kleurrijk. Bekijk de sets in de webshop.

 

Terug naar blog