Ons verhaal

Lounge We Are is in het najaar van 2022 opgericht door mij, Eline de Groot.  Het idee van één plek waar de fijnste en mooiste dames huispakken te vinden zijn ontstond op een vrijdagavond na een lange week werken. 

De vrijdagavond is normaal gesproken gereserveerd voor een borrel met vriendinnen, waarbij de week nog eens grondig wordt doorgenomen. Heel gezellig natuurlijk, maar ik merkte op dat ik meer toe was aan een momentje voor mezelf: even "afschakelen". 

Vanuit mijn achtergrond als psycholoog weet ik dat het heel belangrijk is om af en toe af te schakelen. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl en maakt je weerbaarder tegen stress en andere negatieve prikkels.

Mijn afschakelmoment is het switchen van mijn werkkleding naar een huispak. "Even iets lekkers aan doen". Wanneer ik dan mijn favo huispak aan heb, kan ik alles loslaten: een soort schild.

Op dat moment droeg ik niet de mooiste loungewear, kan ik nu wel stellen en dus ontstond het idee om zelf een boetiek te beginnen. Één plek voor alle luxe huispakken en andere loungewear om lekker en stijlvol in tot rust te komen. Dat is Lounge We Are geworden :) 

loungewear dames