Retourneren en garantie

Retourinformatie

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, maar we begrijpen ook dat soms een artikel niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Geen zorgen! We hebben ons retourbeleid ontwikkeld om het retourneren van producten zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken.

Bij een retour verzoeken wij u een mail te sturen naar info@loungeweare.com. Benoem in de mail het ordernummer en de artikelen die u retour wilt sturen.

Om in aanmerking te komen voor een retournering, vragen we u om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  1. U heeft 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om een artikel terug te sturen voor een terugbetaling of omruiling.
  2. Het artikel moet in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn.
  3. Alle originele labels en verpakkingen moeten intact blijven.
  4. Als het artikel aan onze retourvoorwaarden voldoet, bieden we u de keuze tussen een terugbetaling of omruiling. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode. De terugbetaling zal dan geschieden exclusief de initiele verzendkosten en de kosten voor het retour sturen. In het geval van een omruiling, nemen we contact met u op om de gewenste maat of kleur te bespreken.

Mocht het product en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen wij deze waardevermindering doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.

Heb u nog vragen over ons retourbeleid of heb u hulp nodig bij het retourneren van een artikel? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@loungeweare.com.

Garantie 

Wij zullen er alles aan doen om onze producten in topconditie af te leveren bij u. Toch kan het natuurlijk eens voorkomen dat een product niet in die conditie geleverd wordt. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat het product kapot gaat door transport of dat er iets anders is gebeurd waardoor u aanspraak maakt op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek, hierover melding te maken bij ons. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos het product repareren of vervangen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet gaat zoals gepland. We zouden het op prijs stellen wanneer u de klacht zo snel als mogelijk bij ons kenbaar maakt. Dat kan door een mail te sturen naar info@loungeweare.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Bedankt dat u voor Loungeweare hebt gekozen. We waarderen u vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om u de best mogelijke service te bieden!