5x kleding combineren met een huispak

 

Dames huispakken zijn vaak tweedelige sets, die niet verward moeten worden met pyjama's. Een dames huispak is in principe een outfit die binnen de eigen woningmuren gedragen wordt en vooral comfortabel zit. Inmiddels is deze definitie een beetje achterhaalt en kunnen huispakken ook buiten de deur gedragen worden. Soms als tweedelige set en soms als enkel kledingstuk. In deze blog je meer over, met welke kleding huispakken te combineren zijn.

Zomers huispak voor over de zwemkleding

In de zomer speelt het leven zich over het algemeen minder binnen af. Bij lekker weer is het namelijk veel fijner vertoeven in de tuin, op het balkon óf in het park. Een zomers huispak is dan een outfit, dat heerlijk comfortabel en luchtig zit. 

Steeds meer vrouwen dragen het zomerse huispak, niet alleen in hun vertrouwde omgeving, maar ook op vakantie. Zomerse loungewear is namelijk ideaal om te dragen over de bikini of het badpak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Mousseline Sets en de Relaxed Polo Set.

De top van een huispak over je favoriete jurkje

Jurken zijn in de lente en zomer een van de meest gedragen kledingsstukken door vrouwen. Charmant, luchtig en comfortabel. Wanneer het s'avonds afkoelt kan een jurkje nog weleens te koud zijn. De top van een huispak kan dan heerlijk zijn om over de jurk heen te dragen. Denk hierbij aan de Casual Comfy Set, de Soft Comfy Set en Casual Hoody set.

Een sweater of hoodie van het huispak gecombineerd met een normale jeans

Luxe huispakken worden steeds vaker ook buiten de deur gedragen. Zo komen de luxe huispakken steeds meer in de buurt bij de reguliere garderobe. Veel vrouwen combineren dan ook vaak al de sweater van een huispak met een normale jeans.

De comfy broek van een huispak en een t-shirt

Niet alle broeken van een huispak zijn geschikt om te combineren met een t-shirt. Echter zijn er tegenwoordig ook luxe huispakken met een comfy en casual broek die gecombineerd kunnen worden met een basic t-shirt. Denk hierbij aan de broek van de Elegant Blouse Huispak en de Linnen Blouse Set.

Wanneer de pyjama net niet warm genoeg is

Voor de koukleumen die het altijd koud hebben, kan een huispak ook een warme aanvulling zijn op de pyjama. Niet minder comfortabel en een laagje extra is nooit mis. De warme huispakken van Lounge We Are zijn o.a. de Soft Hoody Set en de Teddy Huispakken.

Terug naar blog