Wat is een huispak?

Een huispak is een kledingsstuk dat thuis gedragen wordt. Over het algemeen zijn huispakken vooral comfortabel, relaxed en zacht. In de winter is het daarnaast belangrijk dat huispakken warm zijn en in de zomer wat luchtiger en vaak wijder. 

Doordat huispakken thuis gedragen worden is het belang van hoe het huispak eruitziet klein. Er is per slot van rekening toch niemand die het kan zien. Haren in een knot, geen make-up op, sloffen aan en even helemaal niets.

Vooroordelen huispak

De meeste vrouwen denken bij een huispak aan een trainingspak of een pyjama. Deze kledingsstukken voldoen in de basis natuurlijk ook aan de omschrijving. Echter hebben het trainingspak een sportieve toepassing en is de pyjama bedoelt om in te slapen.

Comfortabel, relaxed én stijlvol huispak

Hierin wil LoungeWeAre dan ook een duidelijke onderscheid maken. Huispakken en loungewear sets zijn meer dan alleen comfort en relaxed. In een huispak mag een vrouw best wel gezien worden 'rund um hause'. Het is toch belemmerend dat als de buren aanbellen, de hond uitgelaten moet worden of er toch last-minute even een boodschap gedaan moet worden, er een kledingwissel plaats moet vinden. 

Luxe dames huispak

Bij LoungeWeAre spreken we dan ook van een 'luxe huispak'. Een huispak dat comfortabel zit, maar waarin een vrouw buiten de deur ook zeker in gezien mag worden. Zo zit een luxe huispak tussen een pyjama/trainingspak en een sjiek pak in. The best of both worlds!

Terug naar blog