Wat is een luxe dames huispak?

Dames huispakken zijn er in verschillende kleuren, stijlen en prijscategorieën. De meeste huispakken hebben veel weg van een trainingspak of jogging pak. Uitermate comfortabel en vaak voor een lage prijs, maar niet stijlvol of geschikt om in gezien te worden. Luxe dames huispakken brengen hier verandering in.

Fijn huispak voor binnen én buiten

Luxe huispakken zijn outfits, heerlijk voor binnen, maar de pakken kunnen ook buiten gedragen worden. Niet op een gala of bruiloft, maar zeker wel voor een rondje met de hond of korte boodschap in de supermarkt. Ideaal voor als je een dag of avond gewoon geen zin hebt om te switchen van outfit; wat er ook gebeurd!

Verder zijn luxe huispakken ook ideaal als reiskleding. Lekker comfortabel in het vliegtuig of de auto en je ziet er ook nog eens prima uit. Dus geen trainingspakken of jogging outfits meer, maar gewoon in je luxe huispak de buitenwereld in.

Betaalbare luxe huispakken

Luxe huispakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De pakken voelen zacht aan en zien er elegant uit. Materialen die voldoen aan deze criteria zijn o.a. katoen, viscose en bamboe. De laatste is misschien niet direct het materiaal waar je aan denkt, maar bamboe staat bekend om haar duurzaamheid, comfort en stevigheid.

Lounge We Are biedt een breed scala aan luxe huispakken aan voor een héérlijk zachte prijs. Wat de denken van de Casual Collectie waarin o.a. bamboe verwerkt is. Te denken valt hier aan de Basic Comfy Set en de Casual Comfy Set. De prijzen van deze sets zijn betaalbaar en met gratis verzending.

Hiernaast biedt Lounge We Are ook classy huispakken aan. Dit zijn de meest luxueuze huispakken van het moment met een zeer chique afwerking. De tops van deze huispakken kunnen ook gewoon naar werk of een feestje gedragen worden. Comfy, chic en last but not least: multifunctioneel dus. Heerlijk voor op de bank, comfy voor een volgende verjaardag én relaxed voor achter je bureau. Wie wil dat nou niet?

 

 

Terug naar blog