Wat maakt een dames huispak warm, zacht en luxe?

Wat maakt een dames huispak warm, zacht en luxe?

In de koude wintermaanden is een warm huispak heerlijk voor thuis en om lekker mee op de bank te hangen. Maar wat is nu het ideale warme huispak voor in de winter? En wat maakt een huispak warm, comfortabel en luxe in de koudste periode van het jaar? 

Belangrijke criteria voor een fijn huispak zijn in de winter natuurlijk dat de set comfortabel en warm is, maar het is voor ons vrouwen ook belangrijk dat we er stijlvol uitzien en dat het huispak van duurzame materialen gemaakt is. 

Zacht huispak

Een huispak is comfortabel wanneer de materialen stretchy en zacht zijn. Geschikte materialen zijn zijde, viscose, kasjmier maar ook bamboevezels. Kijk dus altijd goed in de materiaalsamenstelling of deze stoffen onderdeel uitmaken van het huispak. Wanneer dat zo is, is het natuurlijk altijd nog steeds afhankelijk van de exacte samenstelling, of het huispak uiteindelijk daadwerkelijk comfortabel is. Een zacht huispak is bijvoorbeeld de Casual Hoodie Set. Een luxe huispak gemaakt van de beste én zachtste materialen.

Warm huispak

In de winter is het ook belangrijk dat een huispak je lekker warm houdt. Zeker gezien de stijgende energiekosten en steeds strengere winters is het een steeds belangrijker criterium. De materialen die een huispak warm maken zijn onder andere (schapen)wol, fleece en kasjmier. Er wordt tegenwoordig ook kleding van alpacawol gemaakt. Heerlijk warm, zacht én duurzaam. De Soft Hoodie Set is bijvoorbeeld een huispak dat gemaakt is warme materialen.

Luxe Huispak

Zijn er ook luxe huispakken met een stijlvolle uitstraling? Het antwoord is, ja! Van een huispak is het natuurlijk het belangrijkste dat het fijn zit, maar hoe fijn zou het zijn als je er bijvoorbeeld ook mee naar buiten kan? Dat is dus mogelijk. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of een huispak goed bij je lichaam past, maar bepaalde materialen maken ook hier of het huispak er van buiten luxe en stijlvol uitziet. Verantwoorde stoffen die bijdragen aan een luxe uitstraling in een huispak zijn: zijde, viscose en kasjmier.

 

Bij Lounge We Are wordt veel waarde gehecht aan het comfort van een huispak, maar zeker ook aan het gebruik van de juiste materialen en hoe een huispak eruit ziet. Alle huispakken zijn geselecteerd op basis van de meest hoogwaardige en duurzame materialen om voor een betaalbare prijs, thuis helemaal tot rust te komen.

Terug naar blog