Wat zijn de toepassingen van dames loungewear?

In de basis is loungewear voor dames, kleding waarin thuis ontspannen kan worden. Echter doordat loungewear sets steeds stijlvoller geproduceerd worden, zijn de gelegenheden breder geworden. In deze blog lees je alles over de toepassingen van dames loungewear.

1. Huispak

Veel vrouwen zien loungewear als een synoniem van het huispak: een outfit om thuis in tot rust te komen.

2. Kleding voor thuiswerken

Doordat steeds meer vrouwen (enkele dagen) vanuit huis werken is de categorie 'thuiswerkkleding' steeds populairder. Luxe loungewear kan perfect gedragen worden op een thuiswerkdag. Naast dat loungewear sets er verzorgd uit kunnen zien, kunnen vrouwen dan ook nog eens comfortabel werken.

3. Yogakleding

De kenmerken van loungewear zijn dat het comfortabel zit en een flexibele pasvorm heeft. Hierdoor kunnen loungewear sets ook dienen als yogakleding. Denk onder andere aan de comfy sets van Lounge We Are.

4. Chill pak

Wat draag jij op dit moment tijdens een chill-avondje met vriendinnen? Misschien wel een trainingspak van je vriend, het ouderwetse jogging pak of een andere kloffie. Hoe lekker is het als je hetzelfde comfort ervaart, maar dan in een stijlvol loungepak? Er is tegenwoordig dames loungewear die dat kan bieden.

5. Casual kleding

De grenzen tussen allerdaagse kleding en loungewear vervagen steeds meer. Loungewear kan tegenwoordig prima gedragen worden tijdens wandeling buiten of het boodschappen. Alles beter dan dat oude trainingspak! Toch?

 

Er zijn zelfs loungewear sets die gedragen kunnen worden voor een middag op het terras of een feestje. Bij Lounge We Are vind je de meest luxe dames loungewear sets

Terug naar blog